Miten voit osallistua?

Ota lapset kainaloon ja lähde Syömään!

Laita päivämäärä kalenteriin ja valitkaa ravintola, minne lähdette. Tehkää tarvittaessa pöytävaraus ja osallistukaa tapahtumaan. Näin tehdään yhdessä muutosta.

Jaa, tykkää, postaa, keskustele!

Mikään ei ole niin tylsää kuin yksinpuhelu. Osallistu keskusteluun somekanavissa, kerro kavereille tapahtumasta ja tykkää. Postaa kuvia hashtagilla #syömääntapahtuma ja ole mukana.

Tapahtumaa tukemassa

Jyväskylän kaupunki toimii päivän mahdollistajana ja kantavana ajatuksena on: Jyväskylä – kylä kasvattaa myös ravintolakulttuuriin!

eskarit ravintolaan!!

Yhdessä voimme tehdä enemmän! Pääsemme viemään yhden esikoululaisryhmän ravintolaan harjoittelemaan ravintolatapoja ja maistelemaan kolmen ruokalajin menun Priimukseen. Tämän elämyksen esikoululaisille tarjoavat Gradia sekä Puheterapiapalvelut NMK. Seuraa eskarilaisten elämystä somessa!

Ravintola! Pitäisikö teidänkin olla listalla?

Allekirjoitatteko tekin nämä ajatukset? Onko lapsissa tulevaisuus? Pitäisikö teidänkin olla mukana? Laita viestiä pikaisesti tai soita Kreetalle p. 050 412 6931.

Yhteistyökumppani!? Olisiko ideaa yhteistyöstä?

Etsimme sponsoria, joka haluaisi lähteä kustantamaan vähävaraiselle perheelle ravintolaelämyksen ja mahdollisuuden päästä syömään ravintolaan yhdessä. Olisitko se sinä?

Vai mitä muuta me voisimmekaan yhdessä keksiä! Laita viestiä tai soita Kreetalle p. 050 412 6931.

Haluatko mukaan? Lähetä viesti